Mail: info@just-drive.nl Tel: +31 (0) 85 7600986

Kernwaarden

Premium kwaliteit

JustDrive levert een hoogwaardig product tegen een concurrerende als interessante prijs – kwaliteitverhouding. Dit is mogelijk door een innovatief als doordacht modulaire bouwconcept waardoor u als klant kunt kiezen uit verschillend uitvoeringen. Het gehele assemblageproces vindt plaats in Nederland onder een streng kwaliteitsregiem. De inmiddels bereikte schaalgrootte biedt ons de kans het gehele proces te optimaliseren.

Waardoor u als klant kunt rekenen op een zeer hoogwaardig product tegen een zeer concurrerend prijsniveau.  

Betrouwbaarheid

JustDrive, is zo sterk als de zwakste schakel, daarom investeren en bouwen wij al jaren aan een netwerk van betrouwbare partners. Dit zijn natuurlijk toeleveranciers, al onze medewerkers, engineers, dealers en natuurlijk tevreden klanten. Stabiliteit en continuïteit vindt u ook terug in het samenwerkende partnership tussen producent-assemblagebedrijf en de verdelers de Graaff Carrosserie (NL) en SBR Solutions (B), samen een sterk team.

Hierdoor kunt u rekenen op de JustDrive standaard;

Zeggen wat je doet en doen wat zegt, afspraak is afspraak, wij leveren kwaliteit en een goede service die ertoe doet voor u, dat zijn onze betrouwbaarheid kernwaardes

Snelle levertijd

Zodra u de order plaatst en verwachte datum van aanlevering van het voertuig   starten wij de voorbereidingen. Door het modulaire opbouwsysteem als een verantwoorde kern voorraad modules kunnen we flexibel inspelen op de marktbewegingen.

Hierdoor kunnen we snelle levering na bestelling altijd garanderen.

En afspraak is afspraak, want u als klant staat centraal!!

Snelle doorlooptijd

JustDrive, kent een zeer efficiënte organisatiestructuur met korte en effectieve lijnen. In samenhang met de moderne planning-, productie en assemblage faciliteiten zorgen dit voor een efficiënte als korte doorlooptijd van het op te bouwen voertuig.

Hierdoor kunt u ook conform afspraak afleveren aan een tevreden klant en voor de gehele keten geldt “tijd is geld” ondernemers begrijpen dit.

Informatie ordertraject

JustDrive, stelt u als klant centraal, waardoor U tijdens het gehele ordertraject erop kunt rekenen automatisch te worden geïnformeerd over de status van het op te bouwen voertuig.

Hierdoor bent u, uw verkoopstaf als eindgebruiker, tijdens het gehele proces volledig op de hoogte. Wel zo fijn dat u hierdoor ook naast de logistiek- ook de financiële kant kunt plannen.